U bent hier:

  1. home
  2. Bijeenkomsten

Conferenties

Een goed georganiseerde conferentie biedt de mogelijkheid om in een relatief korte termijn veel informatie te krijgen, volop te netwerken, inspiratie op te doen en ideeën uit te wisselen. Daarom organiseert Spectrum regelmatig grote en kleine conferenties voor haar diverse klantgroepen en relaties. Kijk voor geplande conferenties in de kalender.

Naast de trainingen die al vermeld staan op de kalender zijn diverse bijeenkomsten voor het najaar in voorbereiding. Zodra er meer bekend is over de bijeenkomst wordt deze in de kalender gepubliceerd en kunt u zich inschrijven.

 

Professionele ondersteuning

Wilt u zelf een conferentie organiseren? Dan kunt u terecht bij het Team Training en Conferenties. Wij bieden professionele ondersteuning bij de organisatie van een (werk)conferentie en adviseren over thema’s, gastsprekers en accommodatie.

Indien gewenst verzorgt Spectrum de hele logistiek, van uitnodiging tot en met organisatie van de dag. Voor de inhoudelijke invulling van uw congres kunt u ook bij Spectrum terecht. Onze adviseurs zijn deskundig op een breed terrein: van opvoedingsondersteuning tot ouderenbeleid.

Twitter Facebook LinkedIn

Afdrukken | -A | A | +A

Gerelateerde informatie