U bent hier:

  1. home
  2. Over Spectrum

Werken bij Spectrum

Spectrum CMO Gelderland is een adviesbureau en kenniscentrum voor de sociale sector in Gelderland. Instellingen en gemeenten kunnen bij Spectrum terecht voor advies, trainingen, onderzoek, kennis en informatie.

Bij Spectrum werken circa 65 medewerkers. Ongeveer de helft is inhoudelijk personeel (adviseur, onderzoeker of beleidsmedewerker). De andere helft is staf en ondersteunend personeel. De cultuur is open, informeel en betrokken. Het personeelsbeleid is ontwikkelingsgericht, waarvoor we onder andere competentiemanagement inzetten.

De CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening bepaalt onze arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we eigen, aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een spaarloonregeling en tegemoetkoming woon-werk. Op immaterieel vlak is er ruimte om werk en privé in balans te houden door eigen werkindeling en flexibel werken.

Belangstelling om bij Spectrum te werken?

Wij zijn regelmatig op zoek naar projectmedewerkers. Open sollicitaties zijn dan ook welkom. Stuur een e-mail met motivatie en CV aan Joleen van Schaik.

ZZP’r/Freelancer?

Ben je zzp’r of freelancer? Dan willen we graag met je samenwerken. Stuur een e-mail met motivatie en CV aan Joleen van Schaik.

Stages

Ben je HBO of WO-student en wil je (praktijk-)ervaring opdoen of een afstudeerproject bij Spectrum doen? Stuur een e-mail met motovatie en CV aan Joleen van Schaik.

Afdrukken | -A | A | +A