U bent hier:

  1. home
  2. Medewerkers

Mariëtte Klein Kranenberg

Mariëtte  Klein Kranenberg
Functie Adviseur / Relatiemanager
Afdeling Team Maatschappelijke Participatie
Telefoon 026 384 63 23
E-mail m.klein.kranenberg@spectrum-gelderland.nl

Sinds 1997 werk ik als adviseur bij Spectrum. Aanvankelijk op de terreinen woonwagenwerk en sociaal cultureel werk. De laatste jaren ben ik me intensief gaan bezighouden met vrijwillige inzet en mantelzorgondersteuning.

Ik adviseer gemeenten en instellingen op beleidsontwikkeling, begeleid interactieve beleidsprocessen, geef trainingen en workshops. Ook ondersteun ik diverse netwerken op bovengenoemde thema’s. Ik ontwikkel concrete handvatten om de ondersteuning door het lokale veld te optimaliseren. Zo is ondermeer een folder en waaier maatschappelijke stage voor de achterbannen van steunpunten uitgegeven. Momenteel ben ik betrokken bij de ontwikkeling van een praktisch hulpmiddel voor informele zorg.

Naast adviseur ben ik relatiemanager van de regio Achterhoek, dit gaat vooral over het elkaar op de hoogte houden van maatschappelijke ontwikkelingen, elkaar informeren en het delen van kennis. Doordat ik weet wat er speelt kan ik de klant nog beter voorzien van relevante informatie .

De kennis die Spectrum opdoet in Gelderse gemeenten en diverse netwerken probeert ik als relatiemanager in te brengen bij gemeenten en maatschappelijke organisaties. Daarnaast brengt het klantcontact vanuit relatiemanagement mij een verdieping op mijn werk, brengt het aanscherping van beleidskeuzen en verkrijgen de klant en ikzelf nieuwe inzichten.

Afdrukken | -A | A | +A