U bent hier:

  1. home

Elan en Spectrum op weg naar fusie

26-3-2013


Elan Expertisecentrum en Spectrum CMO Gelderland zijn stevig op weg naar een fusie. Nadat augustus vorig jaar de intentieverklaring is getekend, worden de fusieplannen nu steeds verder uitgewerkt. Zo hebben wij onlangs een enquĂȘte over onze naam/imago aan relaties toegestuurd. Ook in de dagelijkse praktijk ziet u ons in steeds meer projecten vaker gezamenlijk optrekken. Onze focus is om halverwege 2013 de fusie ook daadwerkelijk te realiseren. Brigitte Theeuwen (Elan) en Frank van der Weiden (Spectrum) zijn de kartrekkers van het fusietraject.

Door bundeling van onze krachten kunnen wij onze klanten - gemeenten en organisaties - met een breed dienstenpakket  op alle terreinen van de Wmo, van dienst zijn. Of het nu gaat om advies, projectmanagement, beleidsontwikkeling, trainingen en conferenties of (praktijk)onderzoek. Vraagstukken zoals de transities ABWZ en jeugdzorg, positief jeugdbeleid, doorvoering welzijn nieuwe stijl, meer diversiteit en integratie, mantelzorg en burgerkracht zijn complex. Door samenvoegen van onze expertises kunnen wij onze klanten nog beter en sneller adviseren, de gewenste ondersteuning leveren en gezamenlijk nieuwe begeleidingstrajecten ontwikkelen.

Wij verheugen ons op dit perspectief waarin wij zoals vertrouwd blijven inspelen op maatschappelijke vragen van gemeenten, organisaties, provincie Gelderland en fondsen.

Wilt u meer informatie over dit bericht? Neem dan contact op met
Brigitte Theeuwen, directeur Elan Expertise, tel.(026) 352 34 20,
e-mail: b.theeuwen@elanexpertise.nl

Frank van der Weiden, directeur a.i. Spectrum CMO Gelderland, tel.(026) 384 62 85
e-mail f.van.der.weiden@spectrum-gelderland.nl

 

Twitter Facebook LinkedIn

Afdrukken | -A | A | +A

Gerelateerde informatie